background
A DÖNTŐ A TÉT!

 

Egyesületünk immár második alkalommal kapta meg a Magyar Kupa 3. fordulójának megrendezési jogát. A forduló megrendezésének joga kiváló lehetősége annak, hogy városunk egy új sportág területén is nyilvánosságot, elismerést kapjon.

 

A kétnapos forduló a Continental Arénában kerül megrendezésre, melyen 26 egyesület 304 csapata indul, ez mintegy 830 szakághoz leigazolt versenyzőt jelent.

 

A három Magyar Kupa fordulón elért eredmények alapján lehet bejutni a döntőbe, melyet novemberben rendeznek meg Pécsen, amely egyben Hun Open nemzetközi aerobik verseny is.

 

A verseny fővédnöke Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere.

 

Szombaton challenge, basic és step kategóriák versenyei zajlanak 10 órától 15.35 óráig. A nyíregyházi Flexi-Team Aerobik Egyesület 19 csapata mutatja be gyakorlatát, melynek tétje a döntőbe jutás. Nagyon fontos a jó szereplés, ezért szeretnénk  ha sok nyíregyházi eljönne és drukkolna csapatainknak!

 

Vasárnap basic, sport aerobik, aerodance és aerostep kategóriákban mutatják be gyakorlataikat a versenyzők.

 

Ezen a napon is izgulhatunk a Flexi-Team 5 csapatáért, hiszen basic kategóriában csapat, trió, sport aerobik kategóriában trió, egyéni és aerodance kategóriában UP2 csapatunk képviselik Nyíregyházát! 

 

A Flexi Team Aerobik Egyesület szervezésében történő versenyek, rendezvények sikeres lebonyolításában a szponzori támogatók mellett nagy szerepet vállalnak a szülők is! Lehetőségeikhez mérten anyagilag, teljes vállszélességben időt és energiát nem sajnálva segítik a gyerekek és az edzők munkáját! Versenyek alkalmával a legnagyobb létszámmal egy emberként bíztatják a  Flexis színekben versenyző gyerekeket, legyen az adott verseny az ország akármelyik pontján.

 

Magyar Kupán 2016 évben elért eredményeink alapján a 3. legeredményesebb aerobik egyesület lettünk challenge, step és basic kategóriában!

 

Idén versenyzőink kétszer is lehetőséget kaptak az Aerobik Szövetségtől, hogy hazánkat és persze városunkat is képviseljék Csehországban és Szlovákiában.

 

Támogatóink száma egyre növekszik, köszönhetően az eredményes munkánknak!

 

Bízunk benne, hogy a jövőben még többen fogják úgy gondolni, hogy a Flexi Team Aerobik Egyesület Nyíregyháza város méltó képviselője a hazai és a nemzetközi aerobik versenyeken!

 

 

zaszlo