A 2020-as egy rendkívüli év volt. Az év során közel 30 gyerekkel kezdtük a munkát, és 23 versenyzővel a Magyar Kupa sorozatra való készülést. Mint mindenkit, a Covid–19-pandémia hatásai a Flexi-Team csapatát is érintették: a tavaszi versenyek elmaradtak, az edzéseinket viszont online formában és szabadtéren is folytattuk.

Mindvégig pozitív élményt nyújtott a gyerekek elszántsága a szokatlan helyzet ellenére is. A motiváltságnak köszönhetően egyesületünk taglétszáma nem csökkent, sőt még a vírushelyzet és az iskolakezdés idején is duplájára nőtt. Edzőink száma szintén gyarapodott, így az egyesületi növekedés mellett a szakmai munka és fejlődés magas fokon teljesült. Büszkék vagyunk a Flexi-Team vidám és mosolygós csapatára, akik kivételes egyéniségükkel nap mint nap hozzájárultak a jó hangulathoz.

A nyári hónapokban tábor- és teremedzésekkel hoztuk formába magunkat, majd a szeptemberrel az őszi versenyszezonnak is lelkesen vágtunk neki. A gyerekek szépen debütáltak a versenyeken, akik közül több érmes és számos helyezett is született. Büszkeséggel tölti el csapatunkat mind a nagyszerű teljesítmény, mind a folyamatos jókedv.

Az évet számos egyesületi programmal, például családi napokkal, egész napos edzésekkel, halloweeni bulival és a Karácsonyi Gálával is színesítettük, majd egy zártkörű online gálával zártuk, amelyen versenyzőinket és kezdőinket is jutalmaztuk a nem mindennapi helyzetben nyújtott kitartásukért, eredményes munkájukért.

A 2021-es évet is bizakodva várjuk. Egyrészt új korosztályokban és kategóriákban szeretnénk részt venni, másrészt nemzetközi színekben egyaránt fontos versenyeket tűztünk ki célul. Reméljük, hogy tavasszal további tagokkal bővül elkötelezett, jókedvű csapatunk, illetve az edzéseink és a versenyek a szokásos módon zajlanak majd.