A Flexi-Team Gála 2020. karácsonyi, egyben évzáró gálánk december 7-én került megrendezésre Egerben. 

Az idei gála több szempontból is rendhagyó volt. A Flexi-Team Gála 2020. rendezvényünk alkalmából sajnos nem tárhattuk szélesre a kapukat, így a barátok, szülők, rokonok otthonról, online követhették nyomon a fergeteges hangulatot.

Csodás évet zárt és egyben még csodásabb évet nyitott a Flexi-Team Egerben.

Számtalan sikert könyvelhettünk el az idei versenyidényben is, még a koronavírus nehézségei ellenére is. A következő év elé nyitott szívvel és teljes lelkesedéssel állunk, ahol szeretnénk újabb, talán még nagyobb lépéseket tenni a fejlődés útján.

A Flexi-Team Gála 2020. rendezvényünkre nyugodtan használhatjuk a fergeteges jelzőt, mert ahogy a képeken is látszik, minden maszk mögött mosoly van és a Flexi-Team tagjainak ragyog a szemük. 

A Flexi-Team Gála 2020. rendezvényen a versenygyakorlatok bemutatását követően, díjátadó ceremónia közepette vették át a megérdemelt kupákat és az ajándékcsomagokat a Flexi-Team tagjai.

A Flexi-Team Gála 2020. rendezvény egyben a következő évben vetett hitünket és a 2021-es szezonra való hivatalos felkészülés kezdetét is jelenti.

Köszönjük az egész éves támogatást, kitartást és elkötelezettséget mind a tagok, mind a szülők, mind a pártoló tagság részéről! Hálásak vagyunk, hogy ilyen fantasztikus gyerekekkel dolgozhatunk és hiszünk abban, hogy a kitartó, kemény munkának, ha azt szívvel-lélekkel végezzük, akkor hamarosan a gyümölcsét is élvezhetjük!

Hajrá Flexi-Team! Hajrá Flexi-Team! 🙂

A gáláról készült képeket az alábbi linkre kattintva tekintheted meg:
https://flexiteam.hu/galeria/?album=228362