Már Detken is tagja lehetsz a Flexi-Team csapatának

Örömmel számolunk be nektek arról, hogy Eger és Monor mellett, már Detken is tagja lehetsz a Flexi-Team Aerobik és Torna Klub csapatának.

„A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub Detk településen is elindította professzionális edzéseit. Ahol a sportolóink kifejezetten motiváltak és tehetségesek. A hozzáállásuk kimagasló és a figyelmük koncentrált. Számtalan olyan tehetséges fiatal van jelen Detken, akik erős pillérét adhatják a Flexi-Team Aerobik és Torna Klub csapatának és a közel jövőben számolni lehet velük az országos versenyeken is. Talán ők érzik igazán, hogy nem csak sportolói, hanem alapítói is a detki Flexi-Team csapatának. Pici túlzással azt is mondhatnám, hogy sporttörténelmet írnak ezen a településen és ha a tehetségük mellé a kitartásuk is kimagasló tud maradni hosszabb távon, akkor kijelenthetjük, hogy Detk felkerül az aerobik térképére. – mondta Révai Ádám vezető edző

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub így már 3 településen van jelen, hogy küldetésének eleget tegyen, hiszen ezen fiatalok, nem csak egyszerűen sportolnak, hanem épül a mozgáskoordinációjuk, fejlődik az egészségtudatuk és ezáltal egészségesebb felnőtteké válnak, akik megtanulnak csapatban gondolkozni.

Korlátozott számban még várjuk Detk településen a sportolni vágyó fiatalok jelentkezését.

Flexisnek lenni jó! Hajrá Flexi-Team! Hajrá Detk!