Rólunk

FLEXI-TEAM AEROBIK ÉS TORNA KLUB

 

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub már 15 éve, azaz 2005-ben történő alapítás első pillanatától kezdve szívvel-lélekkel dolgozik azon, hogy a professzionális edzésein keresztül, egészségtudatos gyerekek fejlődjenek úgy, hogy a vidám, zenés foglalkozások a felszabadultság érzését adják számukra.
A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub alapítója Magyar D. Judit, aki folyamatosan proaktív módon építi a szervezetet.

Büszkék vagyunk arra, hogy a sportélet meghatározó része lehet a Flexi-Team Aerobik Klub.

 

Egerben, Magyar D. Anna torna, FIG okleveles aerobik edző vezetésével folyamatosan növekvő, vidám és sikeres szakosztályunk működik.
Monoron, Mató Vanda aerobik edző koordinálásával lelkes, vidám és növekvő taglétszámú szakosztályt működtetünk.
Hiszünk abban, hogy a professzionális edzői tudás, az aktív sport tapasztalata mellett, az elhivatottság, az aerobik iránti alázat és a szívvel-lélekkel történő munkavégzés, mind a Flexi-Team Aerobik Klub csapatának, mind a gyerekeknek sikereket, életre szóló élményeket és barátságokat eredményeznek.

 

Az aerobik számunkra több, mint zenére végzett gimnasztikai elemekből és ritmikus, táncos gyakorlatokból álló tevékenység. Az aerob (oxigént igénylő) szóból eredő elnevezés, nem csak a sportágra igaz, hanem a Flexi-Team Aerobik Klub számára, maga az aerobik az élet, maga az aerobik az oxigén.

 

Büszkék vagyunk arra is, hogy erősítve a Flexi-Team Aerobik Klub társadalmi szerepvállalását, 2018 óta a fogyatékkal élők számára is tudunk sportolási, 2020 óta pedig versenyzési lehetőséget biztosítani. Terveink szerint a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség versenyrendszerében számos sportágban szerepeltetünk hamarosan versenyzőket: torna, úszás, floorball, tenisz, atlétika, hófutás, asztalitenisz és judo szerepel a jelenlegi versenypalettán. Sportolóink így nemcsak hazai, hanem nemzetközi versenyeken is eredményesen szerepelhetnek majd, ami jó visszacsatolás mind a fogyatékos sport támogatását, mind a szakosztály létjogosultságát illetően. A Flexi-Team Aerobik Klub számára alappillér a „Hiszek benned” szlogen.

 

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub szakmai munkájának elismerést az is mutatja, hogy a Magyar Kupa 3. Fordulóját, már negyedik alkalommal rendeztük. Ezen a kiemelkedő két napos aerobik viadalon 24 egyesület 333 alakulata küzdött a döntőbe jutásért, érmekért, helyezésekért. A szülői és támogatói csoportnak és a szakmai tapasztalatunknak köszönhetően évről évre, az ország egyik legszínvonalasabb versenyét szervezzük, ahol a színvonalas verseny mellett kiemelkedően fantasztikus a hangulat.

 

Az utánpótlás nevelés a Flexi-Team Aerobik és Torna Klub számára kiemelt fókuszú, hiszen elhivatottan és határozottan támogatjuk azt a társadalmi célt és elvárást, hogy a felnövekvő generáció sportot szerető, testileg és lelkileg egészséges, és ezt a „tudást”, életérzést átadó sikeres felnőtteké váljanak.

E nemes megvalósításáért nem csak a Flexi-Team Aerobik és Torna Klub edzésein teszünk, hanem azon túl is. Egészség programunk keretében az iskolákban és óvodákban tömegsport jellegű edzéseket tartunk. Hiszünk abban, hogy ha megmutatjuk, ha elvisszük a gyerekekhez az egészsége élet alapjait, akkor mind a szülők, mind a gyerekek felismerik azt, hogy az aerobik, a mozgás, a sport maga az oxigén. Tapasztalatunk alapján bátran kijelenthetjük, hogy ezen tömegsport jellegű edzéseken számtalan tehetséges gyermek került már kiválasztásra, akik számtalan hazai is nemzetközi megméretetésen értek el fantasztikus eredményeket.

 

Toborzás

Az aerobik népszerűsítése több szinten is zajlik, online módon weboldalunkon (www.flexiteam.hu) és facebookon (Flexi-Team Aerobik Klub) keresztül, emellett plakátok, szórólapok, nyilvános szereplések, interjúk keretében, illetve városi sportrendezvényeken való személyes találkozások és fellépések.

 

Barátságos és házi versenyek

Évek óta fantasztikusan bevált módszer a barátságos és házi versenyeken való részvétel. Cél az, hogy az aerobik versenyzőt/leendő versenyzőt barátságos légkörben pozitív élményhez juttatni, csapatokat összekovácsolni, pozitív élményszerzés biztosítani, versenyhelyzetre felkészíteni.

 

Táboraink az utánpótlás nevelés programunk fontos része. Megalapozzuk versenyzőink kategória és korosztály előre lépésének sikeres váltását. Megvalósul a csapatépítés, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek kiváló hangulatban együtt versenyezzék végig a szezont! Napközis tábor jelleggel napi háromszori edzést és étkezést biztosítunk 08.00-16.00 óráig. Külsős – még nem egyesületi tagok – gyerekek részvételét is biztosítjuk, ez a kezdeményezésünk nagy sikernek örvend.

 

Edzőtábori nap
Egész napos program, amely napközis tábor jelleggel napi háromszori edzést és étkezést biztosítunk 08-16 óráig. A szakmai munkán túl lehetőség nyílik arra, hogy az egri és a monori gyerekek együtt edzhessenek saját városukban felváltva, betöltve a házigazda szerepét.

Ezek a találkozók teszik lehetővé a közös egységek létrehozását és felkészülését.

 

Flexi-Team Aerobik és Torna Klub csapatépítő családi programok

Családi sportnap, házi és barátságos versenyek, Karácsonyi Gála, elismerések átadása mind, mind olyan közös program ahol a család, a csapat és a Flexi-Team Aerobik Klub is épül. A Flexi-Team Aerobik Klub szervezésben lezajló rendezvények a másfél évtized alatt bevált és rendkívül népszerű programok, nagy tömegbázist megmozgatva és évről-évre egymásra épülve.

A gyerekeken túl a családokat is bevonjuk programjainkba, ezzel is erősítve a családok elköteleződését és a „családi csapat” egységét.

A sportprogramokon túl számos kiegészítő program, művészeti, szórakoztató és egyéb elem (pl. arcfestés, AirTrack, vízicsúzdázás, vetélkedők) színesítik az ilyen rendezvényeket.

 

Flexi-Team Aerobik és Torna Klub Karácsonyi Gála

Mint egy évzárásként, minden egyesületi tagunk ünnepélyes keretek között elismerésben részesül egész éves kitartó munkájáért; vagyis egy nyilvános díjátadóval koronázzuk meg egész éves munkájukat és teljesítményüket mind a versenyzőknek, mind pedig utánpótlás tagjainknak. (Kupák, érmek, oklevelek kerülnek átadásra.) Ilyenkor tagjaink amellett, hogy ünnepelnek, önfeledten szórakoztatják is a meghívottakat, hiszen egyórás bemutató programmal zárjuk le egy versenyszezont.

 

FOGYATÉKKAL ÉLŐK SPORTOLTATÁSA ÉS FELKAROLÁSA 

A Flexi-team Aerobik és Torna Klub egri szakosztálya 2018-tól a fogyatékkal élők sportját is biztosítja. Vezetőedzőnk Deák Edina torna edző, gyógypedagógus, testnevelő tanár vezetésével 2020. januártól a Flexi-Team Aerobik Klub regisztrálta magát a Magyar Speciális Olimpia Szövetséghez. Igazolt versenyzők száma 15 fő.

Vezetőedzőnk tanítványai torna sportágban 2006 óta számos nemzetközi versenyen szerepeltek kiemelkedő eredményességgel:

 

  1. Speciális Olimpia Ifjusági Európa Bajnokság Róma,
  2. Speciális Olimpia Nyári Világjátékok Sanghai,
  3. Speciális Olimpia Európa Bajnokság Luxemburg,
  4. Speciális Olimpia Nyári Olimpiai Játékok Athén
  5. Speciális Olimpia Európa Bajnokság Antverpen,
  6. Speciális Olimpia Világjátékok Los Angeles

 

JÖVŐKÉPÜNK

Minél több gyerek bevonása az egészségtudatos életérzésbe, az önkép és az önértékelés javítása, a beilleszkedés elfogadása, a társadalommal való elfogadtatás; beilleszkedés segítése; kitartás, küzdőképesség, önmegvalósítás, sikerélmény biztosítása, alkalmazkodó képesség javítása; szabályok – társadalmi és sport – az elvárásokat kezelve a verseny során megtanulja és alkalmazni tudja; a globális alkalmazkodás növelése.

 

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub olyan, mint egy nagy család, ahol szakértői tudatossággal és nagy szeretettel fordulunk a gyerekek felé, hogy sikerélményben gazdag, egészségtudatos életérzésben fejlődj

Év szakmai tapasztalat

Boldog csapattag

Professzionális edző

Helyszín

Légy te is csapatunk tagja!

Miért válaszd a Flexi-Team Aerobik és Torna klubot

Szakmai tapasztalat

A Flexi-Team Aerobik Klub már
15 éve sikeresen működik.

Egészség

Nem csak a testre,
de a lélekre is kiváló hatással van.

Stresszoldás

Levezetjük a feszültséget,
így minden napunk mosolygós lesz!

A kitartás gyümölcse

Az aerobikosok erősek, csinosak és
nagyon népszerűek.

Tökéletes egység

Az aerobik, a zene és a mozgás
harmonikus egysége.

Vidám csapat

Egyedi élményekkel
és életre szóló barátságokkal gazdagodhatsz.

Partnereink és támogatóink

simon_nora

Ha szereted a zenét, az akrobatikus elemeket és szeretsz tornázni, akkor gyere a Flexi-Team Aerobik és Torna Klubba! Sok barátot szerezhetsz az edzéseken és mindig tanulunk valami újat.

Simon Nóra
vereb_vivien

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub egy nagyszerű közösség remek edzőkkel, jó hangulattal.

Veréb Vivien
koos_kincso

Nagyon szeretek edzésre járni, mindig van kedvem menni. Én is nem rég jelentkeztem, nagyon jó! Nagyon kedvesek az edzők, sok barátot szereztem.

Koós Kincső
veiner_dominika

Ha a Flexi-Team Aerobik és Torna Klub tagja vagy akkor garantált, hogy rengeteg jókedvben, nagyon sok új barátban és szuper edzésekben és táborokban lehet részed. Szuper és rendkívül barátságos a társaság.

Veiner Dominika
szabo_csilla

Jó edzők, jó csapat, kitartás és felhőtlen jókedv. Ezt kapja az én gyermekem, nap mint nap. Köszönjük hogy a részesei lehetünk!

Szabó Csilla
kovacs_maja

Én azért szeretek járni a Flexi-Teambe mert, ott a legjobb a közösség. Tanulunk a hibáinkból, egyre erősebbek leszünk, sokat fejlődünk.

Kovács Maja
szepesi_greta

Nagyon jó a közösség, mindig támogatjuk egymást. Az edzők kitartóan segítő készek. Mindig nagyon jó a hangulat.

Szepesi Gréta
neufeld_nora

Szuper érzés azt érezni, hogy folyamatosan fejlődők, ami még több motivációt ad. A torna és az aerobik nagyon sokszínű sportág, mindenki megtalálja benne, amit szeret, ezért nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, aki sportolni szeretne!

Neufeld Nóra
gruber_leda

Azért szeretek ide járni ,mert az edzők és a csapattársaim nagyon segítőkészek és támogatóak. A hangulat családias, de emellett erősen és kitartóan dolgozunk.

Gruber Léda
gulyas_fanni

Én azért szeretek ide járni, mert nagyon jó a közösség és nagyon összetartó a csapat. Örülünk egymás sikereinek és támogatjuk a másikat. Edzőink kihozzák belőlünk a legjobbat.

Gulyás Fanni
konig_antonia

Flexi-Team Aerobik és Torna Klub … ha meghallom ezt a két szót, máris mosolyra fakad a szám és egy összetartó, különleges közösség jut az eszembe. Nagyon sok mindent tanultam eddig az edzőmtől, és egy olyan lehetőséget kaphattam itt, mint sehol máshol.

Kőnig Antónia

Készen állsz, hogy csatlakozz?

Jelentkezz online, s vegyél részt első ingyesenes edzéseden!